Naha Milih Kami?

Shanghai Yucheng Machinery Co., Ltd. perenahna di No.68 Zhongchuang Road, Songjiang District, Shanghai, anu khusus dina R&D sareng produksi mesin pangolahan pangan, éta nempatkeun panalungtikan ilmiah, produksi, penjualan sareng jasa kana perusahaan modern anu komprehensif. , Produk utama nyaéta: mesin encrusting, garis produksi cookies otomatis, garis produksi cookies ultrasonic, jajan pastry otomatis ngabentuk garis produksi ...

  • pabrik
  • tim jualan

produk diulas

Keunggulan Kami

  • Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawas kualitas produk unggal prosés.

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran tur mastikeun ngawas kualitas produk unggal prosés.

  • Produsén profésional Mesin Pangan salami 20 taun.pabrik urang aya di Shanghai, Cina.

    Produsén

    Produsén profésional Mesin Pangan salami 20 taun.pabrik urang aya di Shanghai, Cina.

  • Pabrik kami geus tumuwuh jadi Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, Cost-éféktif produk

    Sertipikat

    Pabrik kami geus tumuwuh jadi Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, Cost-éféktif produk