Naha Pilih Kami?

Shanghai Yucheng Machines Co., Ltd. perenahna di No.68 Zhongchuang Road, Songjiang District, Shanghai, anu khusus dina R&D sareng produksi mesin pengolahan tuang, Éta nempatkeun panilitian ilmiah, produksi, penjualan sareng jasa kana perusahaan modéren komprehensif , produk utami nyaéta: mesin encrusting, lini produksi cookie otomatis, lini produksi cookies ultrasonik, jajan pastry otomatis ngabentuk lini produksi…

  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us
  • About us

Stabilitas produk sareng jasa kualitas!

Nyayogikeun palanggan ku mesin tuang anu aman sareng dipercaya sareng solusi.

produk diulas

Kami parantos ngalaksanakeun proyek.

Pariksa produk urang.

Kauntungan urang

  • Always puts the quality at the first place and strictly supervise the product quality of every process.

    Kualitas

    Salawasna nempatkeun kualitas di tempat munggaran sareng ketat ngawas kualitas produk unggal prosés.

  • Professional manufacturer of Food Machine for 20 years. Our factory is located in Shanghai, China.

    Pabrikan

    Pabrikan Profesional Mesin Pangan salami 20 taun. Pabrik urang perenahna di Shanghai, Cina.

  • Our Factory has grown into a Premier ISO9001:2008 Certified manufacturer of High quality, Cost-Effective products

    Sertipikat

    Pabrik kami parantos dipelak janten Premier ISO9001: 2008 Produsen Certified kualitas High, produk Cost-Effective