Tentang Kami

Shanghai Yucheng Mesin Co., Ltd.

Saha Kami

Shanghai Yucheng Machines Co., Ltd. mangrupikeun produsen mesin tuang sapertos Mesin Encrusting multifungsi, kubba, Mesin Mochi, cookie sareng Jalur Produksi Roti, Bulan Kue (Maamoul) Jalur Produksi sareng Jalur Produksi Kukus Bamed, kalayan peralatan uji anu saé sareng kakuatan téknis anu kuat.

Misi urang

Nyayogikeun palanggan ku mesin tuang anu aman sareng dipercaya sareng solusi. Sareng dina hal saatos-penjualan, pikeun nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu kuat, pikeun ngajantenkeun produk konsumén langkung saé sareng langkung saé, sareng dua pihak tiasa gawé bareng, anu mangrupikeun hiji-hijina tujuan perusahaan urang.

Nilai Kami

Kadaharan mangrupikeun hal anu peryogi pisan pikeun manusa. Kami komitmen kana panilitian sareng pamekaran mesin katuangan pikeun ngajantenkeun kadaharan konsumén langkung saé sareng langkung saé, supados masarakat di panjuru dunya tiasa ningali katuangan anu didamel ku konsumén, sareng ngajantenkeun kadaharan anu didamel ku konsumén langkung dipangaruhan. Kami ngadamel gambar mérek anu nyayogikeun jasa énggal pikeun konsumén.

Mangtaun-taun Pangalaman
Ahli Profesional
Jalma Bakat
Bagja Klién

Tinjauan Perusahaan

Tumuh Kaahlian Anjeun

Nyayogikeun Solusi Bakat Pangsaéna Kanggo

Pabrik urang ngagaduhan tim téknis anu propésional. Insinyur gaduh langkung ti 20 taun pangalaman. Téknisi jawab sareng propésional. Nyayogikeun luar negeri saatos jasa penjualan. Kami parantos ngémutan pikeun anjeun sepanjang waktos salaku tujuan urang pikeun nyayogikeun para pelanggan mesin sareng jasa anu saé kualitasna. Nyayogikeun palanggan kalayan mesin sareng solusi pangan anu aman sareng dipercaya. Sareng dina hal saatos-penjualan, kanggo nyayogikeun palanggan kalayan jasa anu kuat, pikeun ngajantenkeun produk konsumén langkung saé sareng langkung saé, sareng dua pihak tiasa gawé bareng, anu hiji-hijina tujuan perusahaan urang. Dahareun mangrupikeun hal anu peryogi pisan pikeun manusa. Kami komitmen kana panilitian sareng pamekaran mesin katuangan pikeun ngajantenkeun kadaharan konsumén langkung saé sareng langkung saé, supados masarakat di panjuru dunya tiasa ningali katuangan anu didamel ku konsumén, sareng ngajantenkeun kadaharan anu didamel ku konsumén langkung dipangaruhan. Kami ngadamel gambar mérek anu nyayogikeun jasa énggal pikeun konsumén.

Kami ngagaduhan Pangalaman Praktis Langkung Ti 20+ Taun di Agénsi

Shanghai Yucheng Machines Co., Ltd. mangrupikeun pabrik anu khusus dina mesin tuang langkung ti 13 taun kalayan fasilitas uji anu saé sareng kakuatan téknis anu kuat. Kami gaduh Mesin Encrusting Multifungsi sareng jalur produksi anu tiasa ngahasilkeun Mochi 、 És Krim Mochi 、 Pastry 、 Roti Cake Kue bulan (Maamoul) 、 Roti Kukus sareng seueur jinis sanésna.

4

Lisensi Bisnis

营业执照

Inpormasi pendaptaran bisnis
Wakil hukum: Ibu Bi Chunhua
Status operasi: Dibuka
Ibukota terdaftar: 10 juta (yuan)
Kode Kredit Sosial Terpadu: 91310117057611339R
Nomer idéntifikasi Wajib Pajak: 91310117057611339R
Otoritas pendaptaran: Administrasi Pengawasan Pasar Distrik Songjiang Tanggal Ngadegna: 2012-11-14
Jinis bisnis: perusahaan tanggung jawab terbatas (inpormasi atanapi ngayakeun jalma alami)
Mangsa bisnis: 2012-11-14 ka 2032-11-13
Divisi administrasi: Kacamatan Songjiang, Shanghai
Tanggal Persetujuan: 2020-01-06
Alamat anu didaptarkeun: Kamar 301-1, Gedong 17, No. 68, Jalan Zhongchuang, Jalan Zhongshan, Kacamatan Songjiang, Shanghai
Ruang lingkup bisnis: alat-alat mékanis sareng asesoris, bantalan sareng asesoris, bahan sareng produk logam, bahan bungkus, produk karét sareng plastik, alat mékanis sareng listrik, produk éléktronik, alat-alat listrik sareng asesoris, instrumentasi, pakakas sareng alat listrik, alat, kapang sareng asesoris borongan jeung ritel; Pangembangan téknologi, transfer téknologi, konsultasi téknis, jasa téknis dina bidang mesin sareng téknologi sains, aktipitas impor sareng ekspor barang sareng téknologi, diwatesan ku operasi cabang ieu: mesin sareng alat (kecuali khusus) ngolah.

Sertipikat

微信图片_2021030316163813
证书集合

Pameran

展会
展会2
合作公司