Taros Kami

Shanghai Yucheng Mesin Co., Ltd.

Alamat

Lantai 3, Gedong 17, No. 68, Jalan Zhongchuang, Kacamatan Songjiang, Shanghai, Cina

Telepon

Jualan: 86 021 67626181

Sokongan: 6 021 67626181

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami