Wisata Pabrik

Pabrik kami

Lantai munggaran pabrik kami nyaéta departemén manufaktur, utamina pikeun ngadamel kerangka logam, suku cadang, kapang. Lantai kadua nyaéta departemén uji coba, jawab mesin uji sareng lini produksi sateuacan dikintun. Katilu nyaéta departemén Majelis, Dinas R&D sareng kantor pabrik.

factory-tour1
factory-tour2

Departemen Pabrik

factory-tour3
factory-tour4
factory-tour5

Jurusan Tés

factory-tour6

Departemen Majelis

factory-tour9
factory-tour10
factory-tour11
factory-tour8

Gudang Suku cadang

factory-tour16
factory-tour15

Balanja

factory-tour17
factory-tour18

Kantor Pusat Shanghai

factory-tour21
factory-tour20

Ruang Paméran Shanghai

factory-tour22