FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Anjeun pabrik atanapi dagang perusahaan?

Kami parantos fokus dina bidang ieu salami 10 taun, sareng kami gaduh 2 pabrik, hiji kanggo komponén sareng anu sanés kanggo dirakit.

Naha anjeun milari agén?

Leres, kami ngarepkeun kerjasama sareng agén saalam dunya.

Kumaha carana abdi tiasa nganjang ka pabrik anjeun?

Kami ayana di Shanghai, caket ka bandara Pudong sareng Hongqiao International.

Kumaha Kedah Kuring mayar Pesenan Kuring?

Transfer (T / T): 50% T / T setoran sareng kasaimbangan sateuacan kintun.

Waht nyaéta layanan aftersell anjeun?

Jaminan mesin kami nyaéta 1 taun, sareng kami parantos ngalaman tim pikeun nanggungjawaban kanggo nembak masalah, masalah anjeun bakal direngsekeun gancang.

Naha aya biaya upami urang angkat ka pabrik anjeun pikeun diuji?

Pastina henteu, kami bakal nyiapkeun mesin kanggo diuji, sareng éta gratis.

Kumaha pabrik anjeun ngeunaan kontrol kualitas?

Kualitas anu diutamakeun. Kami salawasna ngagantelkeun penting pisan pikeun ngadalikeun kualitas ti mimiti.

Kumaha upami biaya pengirimanna?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih kéngingkeun barangna. Express biasana cara anu paling gancang tapi ogé paling mahal. Ku seafreight mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna pikeun jumlah anu seueur. Persis ongkos momotan kami ngan ukur tiasa masihan anjeun upami urang terang detil jumlah, beurat sareng cara. Mangga wartosan kami pikeun inpormasi salajengna.

Kumaha upami Waktos Pangiriman?

Kusabab pesenan ageung, urang kedah ngadamel mesin sakumaha jadwal. Janten waktos ngarah janten 10-20 dinten damel gumantung kana sarat sareng kuantitas anjeun.

Hoyong damel sareng urang?