Garis Produksi Mesin Roll Spring Otomatis

Pedaran pondok:

Garis Produksi Roll Spring Otomatis Pinuh kalebet adonan beater, pompa transfer, spring sheet sheet baking, bagian pendinginan, bagian isian, bagian semprot cai, bagian tilepan, bagian rolling sareng bagian anu nganteurkeun. Kami hiji-hijina pemasok daratan Cina pikeun mesin roll spring otomatis otomatis.


Detil Produk

Tanda Produk

Fitur
* Rak peralatan lengkep didamel tina stainless steel kelas SUS304
* Metode pemanasan nyaéta pemanasan éléktromagnétik, anu ngahémat énergi 30% tibatan metode pemanasan tradisional
* Roda bakar, rol, poros drive, sareng sajabana didamel tina waja karbon sareng poliuretan
* Sabuk conveyor bolong nyaéta sabuk bolong herringbone 1.5mm
* Bagian jero sareng luar pompa transfer didamel tina 304 bahan
* Kapang anu diwangun ku 6061 alloy aluminium kakuatan tinggi
* Sadaya panel tina sadaya sét peralatan ngagaduhan kandel hiasan 1.2mm sareng penguatan 5mm-8mm

full automatic spring roll machine

Baris Tunggal Garis Produksi Roll Spring Otomatis

Barang

Diménsi (mm)

Beurat (KG)

Kakuatan (KW)

Qty (Atur)

Sabuk konveyor mesin spring roll (transmisi sareng bungkus)

6000 × 600 × 1400

400

3

1

Mesin utama mesin spring roll (bagian roti ukuran roda)

1700 × 700 × 2400

800

60

1

Mesin boneka

900 × 700 × 1500

120

0,5

1

200L adonan ngawelah adonan

650 (DIA) × 1300

80

1.5

1

Tangki bubur 200L (ngandung homogenizer khusus kanggo bubur tepung)

650 (DIA) × 1300

100

2.2

1

Pompa mindahkeun dayung permukaan

800 × 250 × 350

70

/

2

Panggang udud kabayang ninggang

1400 × 700 × 500

40

/

1

Méja tiis

1000 × 500 × 600

30

/

1

Kotak kadali listrik

600 × 450 × 1000

70

2

1

Pompa semprot

650 × 350 × 1100

100

1.1

1

Kapang semprot

400 × 130 × 130

10

/

2

batter
batter-spray-pump
control-box
baking-wheel
conveyor
stuffing-machine

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami