Mochi

①, katingalina tinggi. Bungkusan produk 20 taun ka pengker saimbang sareng anu ayeuna. Konsumén jaman ayeuna beuki seueur nungtut kualitas produk, desain bungkus, sareng rasa produk. Mimiti, diperyogikeun seungit mochi saatos dibuka, lebetna lemes, struktur bisnis wajar, sareng indéks produksi dikontrol ketat pisan. Ngan ku ngudag produksi langsing, karajinan, sareng ngahontal produk pamungkas, tiasa aya ruang pasar anu langkung lega.

• ②, babandingan harga produk tinggi. Henteu ngan ukur kualitasna henteu tiasa diturunkeun, tapi saratna makin luhur sareng langkung luhur, tapi henteu hartosna yén kualitas luhur sareng harga anu sami sami atanapi langkung handap tina produk anu saling bersaing.

• ③, trial and trial-error trial and error-low cost and fast trial and error. Henteu sadaya produk énggal bakal suksés, sareng raos, desain bungkusan, sareng konsép pamasaran henteu nyumponan kabutuhan konsumén. Perlu difokuskeun analisis data sareng pandangan paménta konsumén sacara jero sareng detil. Naon anu dipikahoyong ku konsumen, aranjeunna damel sacara séhat ka arah ieu. Ngan ku minuhan paménta tiasa nilai produk tiasa dibayangkeun sareng konsumén tiasa wareg.

• ④. Brand éta promosi promosi. Didorong ku mérek, sareng disetir ku budaya dina manajemén, urang narékahan pikeun ngawangun komunitas kalayan pikahareupeun anu dibarengan ku pamasok urang.

• ⑤. Konsép manajemén mérek raket difokuskeun kana tilu unsur utama diversifikasi, kadaharan anu saé sareng nilai anu saé, sareng nilai artos. Pangalaman produk, ngudag bahan alami, kalayan sakedik atanapi henteu aya tambahan, pikeun nyumponan kabutuhan kasihatan sababaraha kelompok jalma.


Waktos Post: Apr-25-2021