Pangsit

Dina lima taun ka hareup, konsumsi global pangsit gancang-beku salajengna bakal nunjukkeun trend ka luhur, sareng diperkirakeun konsumsi bakal dugi ka 609,123 ton taun 2022. Sanaos persaingan sengit sareng tren turunna harga, paménta anu stabil dibarengan ku kamekaran industri anu aya hubunganana. Investor optimis pisan ngeunaan industri ieu


Waktos Post: Apr-25-2021