Shaomai

Shaomai di sakumna dunya

Kalayan sajarah langkung ti 700 taun di Tiongkok, Shaomai, kalayan popularitas gaya taram Hong Kong, parantos ngaloloskeun pesona na tapi henteu acan raoseun ka sakumna dunya.

Siu Mai terus ngembangkeun di sakumna dunya, sareng pasokan di toko ayeuna jelas-jelas henteu dugi ka konsumen utama. Gandum panggang gancang-beku langkung cocog pikeun pamekaran jangka panjang.


Waktos Post: Apr-25-2021