Kukus Bun

Salaku kadaharan tradisional Cina, roti kukus ogé parantos mimiti ngembangkeun lega di nagara-nagara sanés di dunya. Ayeuna, seueur merek nyobian ngawangun ranté suplai nyalira pikeun nguatkeun standarisasi mérek. Pupuhu yakin yén pikeun industri bun sadayana, ka hareupna, kamampuan ranté suplai bakal janten titik inti pikeun mérek bun supaya menonjol di pasar. Tapi di nagara-nagara sanés di dunya, pamekaran toko langkung dihormat.


Waktos Post: Apr-25-2021