Mesin Ball Protein YC-168 Otomatis

Pedaran pondok:

Mesin Ball Protein YC-168 Otomatis kalebet tilu bagian:

1. ngawangun bagian

2. bagian ngagulung

3. bagian palapis.

Garis ieu tiasa dianggo pikeun bal tanggal, bola protéin, bola tamarind, ball bliss, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

YC-168 Mesin Ball Protein Otomatis diwangun ku mesin roller extruder sareng mesin buleud. Mesinna dirancang sacara mandiri ku tim insinyur urang. Mesinna gaduh ukuran alit sareng kami rarancang khusus pikeun usaha pabrik alit atanapi panggunaan toko bumi.

Gampang ngadamel bal kadaharan tanpa diisi ku jero. Mesin anu buleud tiasa ngajantenkeun produk anjeun langkung buleud tibatan ngadamel tangan. Ogé tiasa nambihan mesin coater bubuk, palapis sababaraha bahan sapertos kalapa, siki, bubuk, gula, wijén, coklat, serbuk roti dina permukaan produk anjeun.
Protein Date ball Machine
0 fishball machine  (1)
0 fishball machine  (8)
0 fishball machine  (6)
0 fishball machine  (3)
0 fishball machine  (7)

Protein Ball Making Machine Spésifikasi:

Modél YC-168
Kapasitas 60-100 PCS / MIN
Diaméter produk 10-50MM
Kakuatan 2,55KW
Voltaseu 220V / 50HZ
Beurat 380KG
Diménsi 2400 * 860 * 1300MM

Yucheng YC-168 Model Protein Energy Ball Making Machine tadina dirancang pikeun nyieun produk bola tanggal, saatos taun-taun ningkatna, mesin pembuatan bola protéin ayeuna sayogi kanggo ngadamel seueur jinis produk bola, sapertos bola tanggal, bola protéin, énergi bola, bal adonan cookie, bola kalapa, bal kebahagiaan, bola truffle coklat, bola tamarind, bites cake, ball adonan, bola bounty, ball rum, Brigadeiros, bal wijen sareng sajabina. Mesin bola protéin mangrupikeun salah sahiji alat anu paling seueur pikeun fungsi kami.

Mesin nyieun bola énergi tiasa ngadamel katuangan anu sanés ogé kajabi produk bola anu disebatkeun di luhur, sapertos snack bar, falafel, meatball, ball fish, cheese ball, arrancini, coxinha, cookies, pies, buns, frozen food, jst.

Mesin bola énergi diwangun ku tilu mesin: extruder ball protein, roller ball protein, mesin palapis flake kalapa.

Extruder bola protéin mangrupikeun mesin utama pikeun ngaluarkeun sareng motong adonan atanapi campuran, Éta ngagaduhan dua corong dina unggal sisi: sisi kénca kanggo casing normal, sisi katuhu pikeun ngeusian tengah. Masing-masing corong ngagaduhan dua sekrup spiral anu didesain sacara caket pikeun ngaluarkeun bahanna kana panerus, teras turun kana pipa ékstrusi sareng nozel, tungtungna dipotong ku jepret buleud. Extruder bola protéin tiasa ngabentuk sareng motong unggal adonan janten ukuran sareng beurat anu seragam kalayan beurat erro + -1gram.

Di sagigireun éta, mesin pembuat bola protéin nyalin cara kerja manual sareng ngagunakeun sistem kontrol PLC ku panel layar sentuh, éta mangrupikeun mesin anu otomatis otomatis.

Mesin roller ball protein mangrupikeun mesin sékundér anu nyambung saatos mesin extrusion ball protein, mesin protien ball rolling ngadopsi struktur stainless steel sareng roda rolling aluminium pikeun ngagulung unggal bal kalayan kagancangan sareng perawatan anti caket. Kisaran rolling diameter bola nyaéta 10mm dugi 50mm.

Mesin palapis serpihan kalapa ogé ngadukung struktur stainless steel sareng drum puteran aluminium, éta tiasa ngalapis serpihan kalapa, kacang anu dibanting, bubuk, siki, sareng sajabina.

Di sagigireun éta, extruder bola protéin tiasa koordinasi sareng mesin motong batang tanggal pikeun ngadamel cookies tanggal sareng bar buah, sareng koordinasi sareng mesin stempel maamoul pikeun ngadamel maamoul sareng mooncakes.

Fitur Mesin Ball Protein Nyiptakeun:

1. stainless steel 304, minuhan standar higienis tuangeun.

2. diameter produk10-50mm, babandingan sareng speed adjustable.kapasitas maksimum 100 pcs / mnt.

3. Operasi otomatis, struktur rasional, gampang beresih.

Naha mesin énergi bola anjeun tiasa ngadamel seueur produk bal anu béda?

Mesin nyieun bola protéin urang mangrupikeun mesin modél jinis multifungsi anu diwangun ku mesin ékstrusi, gulung sareng palapis. Hopper mesin bola protéin nganggo sekrup spiral dobel ageung sacara horisontal pikeun ngaluarkeun bahan ku kakuatan anu kuat, ogé corong sareng sekrup anu dilapis téflon pikeun nahan bahan caket. Mesin rolling bola protéin sareng mesin palapis serpihan kalapa nganggo struktur bahan aluminium, éta ogé dilapis téflon. Éta sababna mesin pembuatan bola protéin urang tiasa ngadamel seueur jinis produk sanaos bahanna béda-béda atanapi formula.

Naon produk bal anu tiasa dilakukeun ku mesin rolling ball protein?

Mesin rolling ball protein tiasa ngadamel produk bola sanés sapertos bola rum, Brigadeiros, truffle coklat, bola oatmeal, bites cake, ball coconut, bola siki wijén, ball mazipan, ball bounty, Bunuelos, ball cheese, potato ball, sareng sajabina. Janten mesin pembuatan bola protéin ogé mesin pembuatan bola rum, mesin pembuatan brigadeiros, mesin pembuatan truffle coklat, mesin pembuatan bola wijen, jst.

Naha anjeun tiasa mesin bola protéin ngadamel kadaharan sanés?

Mesin bola protéin urang tiasa ngadamel katuangan anu sanés ogé. Kacuali mesin roller ball protein sareng mesin palapis flake kalapa, mesin utama nyaéta extruder ball protein, anu mangrupikeun YC-168 modél Encrusting Machine otomatis. Mesin extuder bola protéin didesain pikeun ngajantenkeun ngeusian sareng henteu ngeusian katuangan sapertos cookies, maamoul, kurma tanggal, pai, kadaharan beku, jsb. Kanggo langkung jelasna, mangga tingali mesin YC-168 Encrusting Otomatis kami.

Kisaran ukuran naon anu tiasa dilakukeun ku mesin bola énergi protéin?

Biasana, mesin bola énergi protéin tiasa ngadamel diaméter bola tina 10mm dugi 50mm, urang tiasa ngarobih ukuran langkung ageung upami pelanggan meryogikeun, contona, kami ngarobih bola diameter 65mm kanggo palanggan Kanada urang ngadamel bola énergi.

Naon beurat anu paling enteng anu didamel ku mesin bola énergi anjeun?

Biasana mesin bola énergi urang tiasa ngadamel beurat beurat pangan tina 10g dugi ka 250g, beurat anu paling enteng anu kantos urang damel nyaéta 6g.

Sabaraha cetakan sareng roda rolling anu anjeun pasihkeun pikeun mesin ngadamel bola énergi?

Hiji mesin ngagaduhan sapotong cetakan nozel sareng roda roda. Upami pelanggan peryogi anu langkung, urang kedah ngecas harga biaya.

Kumaha upami kuring ngagaduhan langkung ti hiji ukuran bola, naha mesin énergi bola anjeun tiasa ngadamel éta?

Mesin rolling bola énergi urang gaduh hiji roda roda. Upami palanggan ngagaduhan langkung ti hiji ukuran bola sareng kisaran diameter bola di luhur 2mm, kami nyarankeun palanggan nyandak roda tambahan. Kaseueuran palanggan kami ngan ukur gaduh hiji ukuran bola, sababaraha diantarana gaduh dua ukuran.

Pikeun roller bola énergi, Naon bahan pikeun kabayang ngagugulung? Naha anjeun ngagaduhan roda anu langkung mirah upami ukuran bola?

Roda ngagugulung pikeun mesin roller ball énergi urang nyaéta bahan aluminium kalayan téflon dilapis. Rada mahal, tapi bahan ieu langkung stabil sareng kuat dina ngagulung sareng langkung lingkungan pikeun produksi pangan. Aya roda rolling langkung mirah anu didamel ku plastik, anu perusahaan kami henteu didamel.

Naha tiasa mesin bal nyieun untung anjeun sayogi pikeun extruding chip coklat atanapi butiran?

Mesin nyieun bola kabagjaan tiasa nahan chip coklat atanapi butiran kalayan ukuran dina 4mm, sareng pikeun chip coklat anu langkung ageung, éta bakal gampang peupeus sareng ngalembereh nalika ékstrusi. Ogé granula anu langkung ageung bakal hésé diturunkeun. Chip coklat sareng butiran teu gaduh karep dina mesin gulung bal kabagjaan urang. Mesin bal Bliss australia urang dijual pisan sabab kualitasna saé.

Naon bahan anu anjeun tiasa palay mesin bubuk?

Mesin serangga kalapa urang tiasa ngalapisi serpihan kalapa, siki wijén, siki buah, kacang anu ditumbuk, chip coklat, bubuk anu dibumi, jst.

Naha énergi anjeun tiasa ngegel ngadamel mesin ngajantenkeun ngeusian tengah atanapi bal boneka? Upami leres, bahan naon anu tiasa dianggo pikeun ngeusian?

Mesin ngadamel gigitan énergi urang tiasa ngajantenkeun bola ngeusian tengah, bahan ngeusianna tiasa macét, mantega suuk, témpél coklat, témpél buah, cairan coklat, jst.

Naon casing luar sareng pusat ngeusian jatah pikeun mesin énergi gigitan énergi anjeun?

Bagian luar casing sareng pusat ngeusian mangrupikeun 1: 9-10: 0.

Naha mesin gigit protéin anjeun tiasa ngadamel bentuk bar? Naha urang kedah nambihan mesin tambahan?

Mesin nyieun gigitan protéin tiasa ngadamel produk bentuk bar ku nambihan mesin motong tambahan anu dipisahkeun dikawasa ku sistem PLC kalayan layar sentuh.

Kumaha upami bahan kuring caket atanapi heuras teuing? Kumaha nangtoskeun?

Mesin nyieun bola protéin ngan ukur cocog pikeun campuran anu lemes sareng sedeng, campuran teuing caket bakal nempel kana rana sareng sabuk conveyor. Teras kumaha ngacungkeun karasa sareng viskositas?

Kami gaduh langkung ti sapuluh taun pangalaman dina mesin bola protéin, kami parantos nguji rébuan bahan palanggan. Mimiti, Urang dasarna tiasa nangtoskeun ku ningali poto bola; Kadua, urang tiasa nangtoskeun ku ningali video campuran pelanggan. Éta kedah énggal campuran énggal, biasana urang meryogikeun palanggan kanggo memeres campuran ku panangan, janten urang tiasa nangtoskeun karasa sareng viskositas dina waktos anu sami. Upami éta adonan anu sesah, bakal hésé diperes ku panangan, Upami éta campuran caket, éta moal murag tina leungeun anjeun atanapi éta moal murag tina sabuk anjeun. Katilu, urang meryogikeun palanggan pikeun ngirimkeun daptar jatah bahan utami, rumus lengkep bakal langkung dipikaresep. Tungtungna, upami urang masih teu tiasa nangtoskeun, urang kedah meryogikeun palanggan pikeun ngintunkeun bahanna ku udara, urang uji di dieu di pabrik urang.

Naha mesin ekstrusi bola protéin, mesin protéin bola bal, mesin palapis serpihan kalapa disambungkeun janten garis otomatis pinuh?

Leres, tilu mesin tiasa disambungkeun sasarengan hiji-hiji, masing-masing mesin dipisahkeun, merenah pikeun dipindahkeun sareng dikontrol.

Mesin naon waé anu diperyogikeun pikeun produksi bal?

Mesin bola énergi ukur meryogikeun listrik, henteu kedah mesin sareng sumber listrik sanés.

Naha urang ngan ukur tiasa ngagaleuh roller bola énergi hungkul?

Palanggan tiasa mésér mesin roller ball énergi hungkul, Tapi tanpa extruder adonan, pelanggan kedah ngadamel unggal potongan adonan ku tangan, teras nyandak unggal potongan mesin bola bal énergi ku tangan. Ku cara ieu bakal nyéépkeun palanggan seueur padamelan sareng waktos. Di sagigireun éta, motong unggal potongan adonan tiasa 't ngajamin beurat adonan, pelanggan kedah beurat unggal potongan adonan hiji-hiji, éta sanés solusi épéktip. Dina hiji kecap, Kami nyarankeun konsumén pikeun nyandak mesin bar ékstrusi bar babarengan.  

Naha mesin palapis serpihan kalapa mangrupikeun perlengkapan anu diperyogikeun? Naha urang tiasa nambihan engké di payun?

Mesin palapis serpihan kalapa sanés perlengkapan anu diperyogikeun. Palanggan tiasa nambihan engké dina waktos payun. Mesin extrusion ball protein sareng mesin rolling ball protein mangrupikeun perlengkapan anu diperyogikeun. Upami nasabah ngagaduhan syarat pikeun palapis, anjeunna tiasa ngahontal éta ku operasi manual.

Naha anjeun ngagaduhan mesin pelapis anu langkung ageung?

Kami gaduh mesin méja palapis tipe méja, éta kapasitas langkung ageung anu tiasa dianggo pikeun sababaraha mesin bola ngadamel énergi.

Naha anjeun ngagaduhan mesin bungkus bal protein?

Kami gaduh mesin bungkus bal tipe protéin sareng mesin bungkus bal protéin tipe vertikal pikeun konsumén pikeun dipilih, mangga ngahubungan kami pikeun langkung jelasna.

Naha urang tiasa nguji mesin bola énergi sateuacan mésér? Kumaha urang nguji?

Palanggan salawasna wilujeng sumping pikeun nguji mesin bola protéin kami. Biasana aya dua cara pikeun konsumén pikeun nguji mesin bal pembuatan protéin kami: 1. Palanggan nganjang ka kami nyalira atanapi dipercayakeun pihak katilu pikeun nganjang ka kami pikeun uji. 2. Palanggan ngirimkeun kami bahan baku sareng formula, urang uji pikeun palanggan.

Palanggan tiasa milih cara anu paling merenah anu dipikahoyong. Kanggo sababaraha palanggan anu henteu merenah pikeun ngirimkeun bahan pikeun kami, urang tiasa ngabantosan mésér bahanna sacara lokal.

 

Kumaha upami mesin pembuatan bola rum henteu tiasa ngadamel bal kuring saatos diuji? Naha urang tiasa ngabalikeun duit?

Upami mesin pembuatan bola rum kami henteu tiasa ngalakukeun bahan pelanggan saatos diuji, kami satuju ngabalikeun duit sapinuhna.

Naha tegangan mesin roller ball énergi tiasa disaluyukeun, contona 380V?

Tegangan mesin roller ball protein tiasa disaluyukeun pikeun 380V atanapi 110V. Urang tiasa nambihan trafo pikeun konsumén. Mesin ngabentuk bola protéin ogé tiasa disaluyukeun pikeun 220V, tilu fase. Tegangan standar mesin bola protéin kami nyaéta 220V, fase tunggal.

Naha anjeun ngagaduhan suku cadang pikeun mesin roller bites énergi ieu, sabaraha sering ngarobihna?

Hiji sét suku cadang bakal dikirim babarengan sareng mesin bites énergi. Suku cadang kalebet kotak perawatan, sealing ring, nozel tambahan, jst.

Mesin ngadamel gigitan énergi ngagaduhan daya tahan anu saé dina kualitas, teu kedah ngarobih suku cadang salami éta henteu rusak.

Upami palanggan meryogikeun suku cadang tambahan pikeun roller gigitan énergi di payun, urang tiasa ngirim pelanggan langsung ku udara dina waktos 3 dinten.

Naon jaminan anjeun pikeun mesin pembuatan truffle coklat? Kumaha upami mesin truffle coklat rusak?

Pikeun mesin pembuatan truffle coklat, garansi kami 12 bulan, jasa waktos hirup.

Kami bakal tanggel waler pikeun pangropéa mesin tanpa muatan salami periode jaminan upami masalah mesin disababkeun di sisi kami. Saatos periode jaminan, Kami tetep ngajaga jasa kami, kami ngan ngecas harga biaya nasabah kanggo bagian rusak, sareng ngirim nasabah suku cadang ku udara gancang-gancang.

Naha mesin bola coklat ieu peryogi dipasang sareng latihan?

Insinyur urang sok sayogi pikeun dipasang upami pelanggan meryogikeun; Kusabab mesin bola coklat ukuranana leutik, lengkep dibungkus sareng dikirim ka palanggan, janten henteu diperyogikeun pamasangan; ogé mesin pembuatan bola coklat nyaéta kadali otomatis pinuh ku PLC kalayan layar sentuh, anu ngajantenkeun gampang dioperasikeun ku nomer operasi dina layar, Kami gaduh instruksi lengkep sareng pidéo operasi pikeun palatihan palanggan; anu pamungkas, urang gaduh tim jasa anu ngadukung kana jasa jalur.

Upami pelanggan peryogi jasa instalasi sareng komisi kami, kami bakal ngatur panerapan visa sareng jadwal insinyur.

Naha anjeun ngagaduhan sertifikasi pikeun mesin pembuat bola énergi?

Pikeun mesin pembuat bola énergi, urang gaduh sertifikasi CE.

Nagara mana anu parantos anjeun jual mesin pembentuk bola énergi ieu?

Mesin pembuatan bola protéin khususna ngadamel bola tanggal, bola énergi sareng bola protéin. Pasar pangbadagna kami nyaéta USA, UK, Australia, India, Timur Tengah. Mesin bal bola protein urang australia dijual kalayan saé pisan pikeun nyiptakeun bola protéin sareng bal kabagjaan. Mesin rolling ball protéin australia tiasa ngadamel bal protein sareng bar protéin. Mesin pembuatan truffle coklat kami dijual ogé di Éropa sareng Amérika Kidul, khususna di Inggris sareng Chili. Mesin pembuatan bola tanggal kami dijual ogé di Wétan Tengah, khususna di Dubai.

Naon waktos pangiriman anjeun pikeun mesin pembuatan bola coklat?

Kami gaduh bola mesin coklat anu ngabentuk stok mesin, urang tiasa kintun dina saminggu kanggo palanggan.

Naon bahan bungkus pikeun tukang ngadamel truffle coklat?

Anu ngadamel truffle coklat nganggo kotak kai standar ékspor anu kuat, gratis fumigasi.

Naon transportasi pikeun alat truffle coklat ieu?

Kami gaduh pangiriman sareng pesawat pikeun konsumén pikeun milih transportasi. Parabot truffle coklat sanés ukuranana ageung, upami palanggan buru-buru, anjeunna tiasa ngémutan transportasi ku udara. Urang tiasa ngatur didieu upami nasabah henteu ngagaduhan agén.

Naon istilah pamayaran anjeun pikeun mesin nyieun bola énergi?

Istilah pamayaran kami nyaéta deposit 30% salaku pambayaran, Sésana 70% mayar sateuacan kintun.

Kumaha mesen mesin pembuat bola énergi?

Saatos palanggan mastikeun pesenna, Kami sacara resmi bakal narik pelanggan invoice proforma resmi kalayan inpormasi mesin bola protéin lengkep, istilah perdagangan sareng inpormasi bank kami. Palanggan tiasa milih transfer bank, kartu kiridit atanapi cara sanésna pikeun ngatur pangmayaran 30%.

Saatos nampi pangmayaran pelanggan, kami bakal ngawartosan palanggan sareng sacara resmi ngamimitian urutan pikeun ngadamel mesin bola protéin.

Kalayan sadayana nyarios, naon harga pikeun mesin nyieun bola énergi protéin?

Salaku pabrik luhur sareng ahli pikeun mesin bola énergi protéin, harga mesin bal pembuatan protéin kami bakal paling kompetitif sareng wajar. Kanggo terang harga mesin pembuat bola énergi, mangga langsung waé hubungi kami pikeun promosi sareng harga anu pangénggalna!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami