YC-170-1 Otomatis Ultraonic Cookies Cutter És kotak Cookies Mesin

Pedaran pondok:

YC-170-1 Otomatis Ultraonic Cookies Cutter Ice Cookies Machine kalebet mesin Encrusting, cutter ultrasonik sareng mesin alignment tray, éta tiasa ngahasilkeun cookies box és tanpa beku, permukaan na lancar, sareng éta tiasa khusus pikeun cookies kacang, éta tiasa motong langsung tanpa beku, ningkatkeun efisiensi produksi.


Detil Produk

Tanda Produk

YC-170-1 Otomatis Ultraonic Cookies Cutter Ice box Cookies Machine damel sareng cutter ultrasonik anu tiasa ngadamel langkung cookies box ice sapertos cookies panda, cookies Penguin, cookies bentuk jantung, cookies mosaic, cookies slicer sareng sajabina.

eb0281312
Dimention mesin 1200x800x1300mm
Lebar péso 200mm
Voltaseu 220v
Kakuatan 2,6kw
Beurat 180kg
Kapasitas 20-120pcs / mnt

Mesin motong ultrasonik didesain kanggo nyiksikan tuang kalayan laju motong 110 péso per menit, akurasi 1 mm.

Ukuran produk potongan tiasa disaluyukeun numutkeun kaayaan produksi anu saleresna, sareng motong anu tiasa dilebetkeun kana sistem komputer sateuacanna. Éta ogé tiasa disebat ngalangkungan antar muka kontrol layar toél.

Alat pemotong ultrasonik tiasa sambung ka extruder sakaligus sateuacanna, sareng tiasa motong produkna teras-terasan, sareng efisiensi motongna tinggi.

Saatos éta, éta tiasa dihubungkeun sareng mesin bungkusan, sareng jalur perakitan tiasa otomatis.

1. 20-120pcs / mnt, 1.5 kali langkung gancang tibatan mesin anu sami.

2. Kasalahan unggal produk dina 1g, sareng kami bakal gaduh paningkatan unggal taun. 

3. Gampang ngaoperasikeun mesin, anjeun tiasa ngadamel mesin kalayan latihan 3 jam.

4. Sadaya komponén listrik ngadopsi leyuran one stop anu disayogikeun ku Delta, sapertos PLC, invertor.

5. Mesin tiasa émut resepna, ngan kedah ngarobih parameter hiji waktos kanggo produk tunggal. 

6. Sayogi kanggo sababaraha rupa tuangeun, kalebet roti roti, roti burger, roti isi, roti gandum, sareng sajabana.

7. Éta dirarancang pikeun pabrik.

8. Bahan ngadopsi SUS304, jinis kelas dahareun.

9. Gampang ngabubarkeun bagian-bagianna, sareng meresihan mesin peryogi sakedik waktos.

Aplikasi:

Mesin beberesih ultrasonik ieu kanggo tuang tiasa diterapkeun kana tuang roti (kuéh, roti, pizza, sandwich, sareng sajabana) anu bentukna buleud, segi opat, segitiga, sareng sajabana pikeun ngahontal pangaruh motong anu optimal.

Muih baking

Pizza

Sandwich

Permen

És krim

Kéju

Produk beku

577f5a131
0 fishball machine  (1)
0 fishball machine  (8)
0 fishball machine  (6)
0 fishball machine  (3)
0 fishball machine  (7)

Kami ngembangkeun sareng ngahasilkeun alat-alat ultrasonik anu kami jual salaku unit lengkep atanapi perakitan individu sapertos generator sareng konverter. Pelanggan kami sareng pembina mesin tujuan khusus kauntungan tina komponén kualitas tinggi sareng mesin kalayan saderhana, operasi ramah-pangguna. Kami komitmen pikeun nyayogikeun solusi anu tiasa nyumponan kabutuhan konsumén, nyayogikeun téknologi pang anyarna, boh dina produk boh prosés.

Fitur Mesin motong Ultrasonik:

1. Ngahontal kirang runtah sareng kaluaran ageung
2. higienis, gampang beberesih
3. Beureum cut lemes sareng rapih, henteu caket, sareng produk multi-lapisan henteu diwarnaan.
4. sistem calakan, saderhana sareng operasi, gampang ngaganti sababaraha produk.
5. Saatos setting réngsé, hiji tombol dimimitian, motong otomatis otomatis.
6. Frékuénsi otomatis ngudag sumber kakuatan nyetir ultrasonik ngalacak frékuénsi motong péso ultrasonik sacara langsung, sareng péso motong ultrasonik tiasa dianggo dina kaayaan anu stabil, anu cocog pikeun damel teras-terasan kanggo waktos anu lami.

Upami anjeun resep kana chip coklat kami cookies adonan mesin motong ultrasonik, wilujeng sumping mésér peralatan khusus sareng pabrik profesional sareng pemasok kami di Cina. Kualitas Top, kinerja dipercaya jeung harga kalapa bisa mastikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami