YC-170 Mesin Kueulan Bulan Kristal Otomatis

Pedaran pondok:

Dua hopper didamel tina bahan UPE Jérman, saluyu sareng standar kaamanan pangan Internasional, henteu caket, gampang diruntuh sareng dipasang.

Mesinna ogé tiasa nambihan kana corong, anu tiasa ngahasilkeun tuangeun ganda, atanapi warna ganda tuangeun sareng hiji ngeusian.


Detil Produk

Tanda Produk

YC-170 otomatis Crystal Moon Cake Cake mangrupikeun seueur fungsi anu tiasa ngahasilkeun rupa-rupa kadaharan sapertos mooncake, bola hayam boneka kéju, bola kéju, bola hayam, bal protein, maamoul, cookies anu dieusi, maamoul, mochi atanapi mochi ice cream, tanggal bal, cookies panda, coxinha, croquettes, kibbeh, warna ganda sareng cookies anu diisi coklat, cookies chip coklat, jst.

Mooncake machine

Mesin Yucheng Shanghai parantos ahli kana mesin pembuatan Mooncake, upami anjeun ngagaduhan kabutuhan dina mesin pembuatan Mooncake kami, mangga dihubungi kami!

Mooncake otomatis ngadamel machineconsists tina mesin encrusting otomatis, mesin ngabentuk otomatis, sareng mesin ngatur baki otomatis. Mesin mooncake tiasa ngadamel bentuk sareng ukuran mooncake anu beda-beda ku parobihan kapang. Mesin mooncake ogé tiasa ngadamel produk anu sanés sapertos maamoul, kuéh nanas, jst.

Fitur mesin pembuatan mooncake:

1. Mesin encrusting otomatis tiasa ngahasilkeun sababaraha jinis produk isian, sapertos isian mooncakes, boneka cake, boneka cookies, cake kristal, cake sareng tanggal cina anu meshed, cake garing kalayan nanas, pangsit kukus sareng kacang meshed, cake konéng konéng, caket bola daging bola nasi sareng sajabina. Mangrupikeun mesin multi-fungsi anu tiasa ngalakukeun bentuk bar, bentuk buleud, bentuk bar kontinu, bentuk segitiga sareng sajabina.

Mesin ieu ngadopsi operasi antar muka mesin manusa, éta gaduh ingetan tina ratusan produk, janten gampang ditanganan kalayan sesuai sareng gambar anu dipajang, mesin ieu awét, gampang dioperasikeun sareng sadaya komponén pengendali utama anu terkenal di dunya, anu ngajamin pisan waktos anu lami sareng operasi normal.

2. Mesin ngabentuk otomatis digunakeun pikeun ngawangun produk isian saatos encrusting ku mencét luhur mudun ngaliwatan kapang anu tiasa dilakukeun dina bentuk anu béda.

3. Piring baki otomatis nyiapkeun mesin dianggo pikeun sacara otomatis nempatkeun produk anu dibentuk kana baki dina urutan. Éta sacara épéktip nyimpen biaya tenaga kerja sareng ngahasilkeun biaya, sareng nyingkahan langsung keuna produk anu nyababkeun poténsi karusakan.

0 fishball machine  (1)
0 fishball machine  (8)
0 fishball machine  (6)
0 fishball machine  (3)
0 fishball machine  (7)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami