YC-170 Kawat cutter Panda Cookies Mesin Line Produksi

Pedaran pondok:

YC-170 Kawat cutter panda cookies Lini produksi mesin dianggo pikeun béda-béda irisan cookies, sapertos cookies panda, e cookie bentukna, smile face cookie, 9 cookies square, jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Wire cuuter panda Cookie machine

YC-170 Kawat Cutter Panda Cookies Mesin Line Produksi nyaéta biskuit panda biskuit cookie mesin encrusting damel sareng alat pemotong kawat anu tiasa ngadamel cookies langkung pola sapertos cookies panda, cookies Penguin, cookies bentuk haté, cookies mosaic, cookies slicer sareng sajabina. Ogé anjeun tiasa nganggo mesin ieu pikeun nyiptakeun bola énergi, bal protéin, bola tanggal, bola kacang, maamoul, kebbeh, coxinha, palang buah, kroket, mochi és krim sareng sababaraha rupa boneka ...

Mesin cookie cutter kawat otomatis tiasa ngarobih ketebalan kulit anu béda, panjang, ukuran cookies kalayan dieusian atanapi henteu dieusian. Mesin cookie warna ganda nyaéta sistem kontrol cerdas PLC kalayan layar sentuh, fungsi memori panyimpenan; Desain kompak gampang dioperasikeun, dipasang, dirawat sareng sanitasi; beurat produk, ukuran sareng casing-ngeusian-babandingan tiasa disaluyukeun salaku pamundut gampang; Multifuncational pikeun ngahasilkeun sababaraha jenis katuangan ku cara ngarobah kapang kantun; komponén Branded didamel di china atanapi diimpor.

Mesin cookie cutter kawat ogé sayogi pikeun ngadamel sababaraha jinis cookie:

cookie warna dobel, cookies mosaic / kisi kuki, pola cookie, cookies pulas, cookies anu dieusi, Flatten Fillie Cookie, Cookie Dirancang, Cookie Belang, Cookies Marguerite, Ice Box Cookie, cookie butter shortbread, Galleta, bar buah, date bar, Fig newton , jsb.

Ieu mesin ngeusian multi-fungsi, tiasa ngadamel biskuit, cookies chip coklat, cookies beku sareng langkung ti 100 jinis katuangan. Pikeun ngadamel cookies anu béda, anjeun ngan saukur kedah ngarobih kapang, anu ogé tiasa disesuaikan.

Fitur mesin:
Mesin Encrusting otomatis tiasa ngarobih ketebalan kulit anu panjang, panjang, ukuran dahareun. Mesin encrusting otomatis ogé tiasa ngarobih kapang anu béda pikeun ngadamel produk kadaharan anu béda-béda.
Mesin encrusting otomatis ogé tiasa ngadamel kue-kue isi / boneka sapertos Kubba (kibbeh), Falafel, mooncake, maamoul, cake nanas, mochi, mochi és krim, bakso, bola énergi, cookies anu dieusi, bar buah, batang coklat, sareng sajabina (béda dahareun sareng alat anu béda). Ngeusianana tiasa macét, coklat, mochi, és krim mochi, témpél kacang, daging cincang, témpél dicampur sareng kacang alit (wijén, jagong, kacang), jst.

Mesin encrusting otomatis ogé tiasa ngadamel dahareun di handap ieu: 
kueh waluh, kueh sayang, kueh boneka lemes, kueh istri, pai daging, biskuit tambun, rocmia, jst.

 

4
YC-170-1 Encrusting Machine
YC-168 Encrusting Machine Parts (3)
YC-168 Encrusting Machine Parts (5)
YC-168 Encrusting Machine Parts (1)
YC-168 Encrusting Machine Parts (4)
YC-168 Encrusting Machine Parts (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk